Ce să faci când are un tantrum?

Emoțiile mari sunt dificile. Învață cum să fii alături de copil când emoțiile îl copleșesc, fără să pierzi conectarea.

Să fim față în față cu emoțiile puternice ale copilului poate fi una dintre cele mai grele provocări pe care le avem. Am avut momente în care crizele de plâns au fost greu de dus și au părut fără rezolvare. Ți s-a întâmplat și ție? Mi-am dat seama că nu trebuie să fie o rezolvare, dar mai curând o schimbare de perspectivă. Un pas mic în felul în care privești momentele dificile face diferența. Hai să descoperim împreună cum să treci de la tipare vechi și disciplină tradițională la colaborare, conectare și încredere.

Cursul e pentru tine dacă:

 • Ești părinte, educator sau adult care are în grijă un copil.

 • Vrei să știi cum funcționează creierul copilului și de ce are nevoie când emoțiile dau pe afară.

 • Vrei să știi cum să gestionezi emoțiile mari ale copilului (crize de plâns, tantrumuri).

 • Vrei să înveți să setezi limite ferme și blânde, fără a fi dur sau permisiv.

Ce vei învăța?

 • Cum funcționează creierul copilului

  Vei afla detalii importante despre formarea și caracteristicile creierului copilului, pentru a ști cum să răspunzi în funcție de nevoile sale.

 • De ce conectarea este esențială

  Vei învăța importanța conectării, ce este și cum se manifestă și moduri de a hrăni conectarea dintre tine și copil.

 • Ce să faci când copilul e copleșit de emoții

  Vei învăța exact ce se întâmplă atunci când copilul e copleșit de emoții, pași specifici pentru a-l ajuta să se regleze emoțional, ce să spui și să nu spui în momente grele, ce rol ai tu în prevenirea momentelor dificile.

 • Cum să setezi limite sănătoase

  Vei afla de ce limitele dezvoltă copilul echilibrat, ce înseamnă să fii ferm și blând în setarea limitelor și cum să le setezi, ce diferență există între limite și amenințări.

Ce cuprinde cursul?

Cursul e online, durează aproximativ 2 ore și are 4 capitole pe care le poți urmări în ritmul tău.

  1. Bine ai venit!

  1. Creierul copilului și emoțiile

  1. Importanța conectării

  1. Ce să faci în momente de criză

  1. Cum setăm limite fără să fim răi

  1. Îți mulțumesc!

Detalii curs

 • 280,00 Lei
 • 6 lessons
 • 2 hours of video content
 • 2 resurse PDF

Poți fi termostat, nu termometru.

Poți să fii calm, să răspunzi, în loc să reacționezi și să privești momentele dificile ca pe oportunități de a dezvolta abilități și de a crește conectarea dintre tine și copil.

Ce spun cei care au făcut cursul:

“Mi-a plăcut, m-a ajutat, mi-a dat idei bune și m-a făcut să văd unde greșesc. Cred că ar trebui să-l învăț pe de rost😉! Copilul meu e unul pașnic și bun și iubitor, rareori a trebuit să gestionez crize de nervi. Totuși, când a trebuit, problema nu a fost el, am fost eu. Asta am învățat în primul rând din cursul tău. De acum o să știu mai bine și pentru asta îți mulțumesc!”

Ana, mama unui copil de 6 ani.
5 star rating

Recomand cu drag!

Loredana Nămuleac

Un curs foarte util, bine structurat ușor de înțeles și vizionat cu noțiuni simple pe care le poți aplica ușor. Mi-au plăcut exemplele concrete din viața de zi cu zi și empatia cu care se acceptă orice emoție. Un alt plus este faptul că este struc...

Read More

Un curs foarte util, bine structurat ușor de înțeles și vizionat cu noțiuni simple pe care le poți aplica ușor. Mi-au plăcut exemplele concrete din viața de zi cu zi și empatia cu care se acceptă orice emoție. Un alt plus este faptul că este structurat pe capitole și poți reveni oricând asupra părții de care ai nevoie.

Read Less
5 star rating

Un curs de 5 stele

Marianna Caraman

Mi-a plăcut mult acest curs, am învățat multe lucruri noi despre creierul copilului, importanța conectării cu copilul, ce este un tantrum și ce este un meltdown, cum să evit și să gestionez tantrumurile, ce să fac în momentele de criză, care este ...

Read More

Mi-a plăcut mult acest curs, am învățat multe lucruri noi despre creierul copilului, importanța conectării cu copilul, ce este un tantrum și ce este un meltdown, cum să evit și să gestionez tantrumurile, ce să fac în momentele de criză, care este diferența dintre limite și amenințări și cum se setează limitele sănătoase. Un curs minunat care mă face mândră fiindcă l-am urmat. Au fost multe momente cheie care m-au făcut să mă gândesc la stilul meu de parenting, stilul de parenting pe care părinții mei l-au folosit și modul cum mă văd și mă înțeleg fetițele mele. Recomand fiecărui părinte să parcurgă acest minunat curs și să se descopere pe sine și pe copil din altă perspectivă!

Read Less
5 star rating

Excelent!

Elena Velescu

Un curs foarte bine documentat, dar pe înțelesul tuturor. Foarte util, prezentare bine structurată, trainer plăcut. Recomand cu încredere!

Un curs foarte bine documentat, dar pe înțelesul tuturor. Foarte util, prezentare bine structurată, trainer plăcut. Recomand cu încredere!

Read Less

Ce vei ști după?

Cursul te va ajuta să aplici imediat o serie de tehnici, bazate pe noile informații pe care le-ai aflat.

 • Vei ști cum să răspunzi în momentele dificile, pornind de la dezvoltarea creierului copilului.

 • Vei avea o serie de tehnici și strategii susținute științific pe care să le folosești pentru a te conecta cu copilul și pentru a-l ajuta să se regleze emoțional.

 • Vei ști cum să setezi limite sănătoase, fără a recurge la amenințări, pedepse sau recompense.

Întrebări frecvente

 • Cum accesez cursul?

  Cursul e înregistrat, online și vei avea acces la el imediat după cumpărare, prin crearea unui cont de student, personal, la care ai doar tu acces.

 • Cât timp am acces la curs?

  Din momentul achiziționării, ai acces nelimitat, pentru a putea să-l urmărești în rimtul tău. Nu îl amâna, ca să poți aplica cât mai repede tot ce afli.

 • Are rost să cumpăr cursul dacă nu sunt părinte?

  Da. Deși cursul e gândit cu părinții în minte, informațiile oferite sunt extrem de utile pentru orice adult care interacționează cu unul sau mai mulți copii (creierul copilului, ce să faci ca să ajuți copilul să se regleze emoțional, cum să setezi limite).

 • Dacă am dubii și nu sunt convins pot să îți scriu?

  Da! Te rog să îmi scrii dacă ai întrebări sau rețineri, ca să te pot lămuri, pentru a ști dacă cursul e util pentru tine sau nu.

Ghidul tău

Simona Mustață

Sunt Simona, consultant pentru părinți și educatori, cu 9 ani de experiență în lucrul cu copiii, ca ghid Montessori certificat AMI și cu părinții, ca sprijin și partener de încredere. Sunt aici să te ajut să înțelegi copilul și să îți hrănești relația cu el. Ești pregătit să învățăm împreună?