Montessori poate fi pentru toți copiii și poți începe chiar tu să aduci schimbarea în grădinița ta.

Dacă ești educator sau ai o grădiniță care își dorește să aplice elemente din pedagogia Montessori sau dacă ești la început de drum în Montessori...

Hai să colaborăm!

Te ajut să cunoști mai bine pedagogia Montessori și să începi să aplici elemente ale acesteia pentru a susține dezvoltarea naturală a copiilor.

Începe cu o conversație de descoperire GRATUITĂ de 15 minute

O conversație de descoperire te ajută să mă cunoști înainte de a cumpăra serviciile mele și să aflăm dacă ajutorul meu e potrivit pentru grădinița sau grupa ta.

Detalii importante

 • Durată: 1 oră

  O întâlnire 1:1 durează minim o oră, însă întâlnirile de grup mic, la nivel de grădiniță/clasă variază ca durată, în funcție de temele abordate și nevoile voastre. Împreună stabilim un plan personalizat, care să vă ajute cât mai mult.

 • Preț: 300 RON

 • Cum: online

  După programare, stabilim împreună exact de câte întâlniri este nevoie și datele acestora.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

“Întâlnirile cu Simona ne-au ajutat foarte mult pentru că au adus un plus de claritate. Lucruri pe care le știam deja vin explicate așa de frumos de către Simona, încât de fiecare dată ai și alte 'aha-uri'. Munca cu copiii e frumoasa și solicitantă în același timp, mai ales pentru că e o muncă cu noi înșine. În munca asta cu noi înșine avem nevoie de sprijin, de discuții, de reflecție iar Simona este un partener minunat în călătoria aceasta, de creștere personală. Mulțumim, Simona! 🤗”

Adriana Tat, fondatoarea grădiniței Montessori Arca, Bistrița

“Experiența de a lucra cu tine a fost foarte valoroasă. Am apreciat faptul că te-ai pliat exact pe cerințele mele și ne-ai oferit o mulțime de exemple concrete despre cum ar aborda o persoană calificată în pedagogia Montessori diverse situații de interacțiune cu copiii. Exact asta îmi doream să aflu de la tine și mă declar mulțumită. Mulțumim că ne-ai oferit bucuria de a te avea pentru câteva ore în firma noastră! ”

B. G., fondator al spațiului de joacă Motrik Arena

Câteva din temele pe care le abordăm:

 • Lucrăm împreună pentru a învăța cum să amenajezi câteva zone ale grupei, în stil Montessori, pentru a putea să ajuți copiii să capete mai multă libertate și independență în lucru.

 • Găsim moduri de a încorpora activități Montessori în activitățile de la grupă.

 • Discutăm principii importante ale metodei și moduri practice și clare pe care poți începe să le aplici la grupă imediat, pentru a vedea beneficii în dinamica grupei și în relația dintre educator-părinte-copil.

 • Colaborăm pentru ateliere cu părinții pe diferite teme care promovează și susțin educația cu respect, bazată pe dezvoltarea copilului, studii recente, disciplină pozitivă și Montessori.

 • Învățăm cum să simplificăm mediul, pentru a stimula concentrarea și implicarea în activități și rutine ale grupei.

Poți valorifica și mai mult potențialul copiilor și al muncii tale.

Hai să găsim împreună resurse care să te ajute să faci asta.

Sau începe cu o conversație de descoperire gratuită.

Despre mine

Simona Mustață

Sunt Simona, consultant pentru părinți și educatori, cu 9 ani de experiență în lucrul cu copiii, ca ghid Montessori certificat AMI și cu părinții, ca sprijin și partener de încredere. Sunt aici să te ajut să înțelegi copilul și să îți hrănești relația cu el. Ești pregătit să învățăm împreună?