Cu atât de multe informații din care să alegi și atât de multe de făcut, provocarea e cum să le îmbini, ca să susții cât mai bine copilul în dezvoltarea sa emoțională și naturală. Și cum să faci asta fără a fi copleșit.

Aici intervin eu.

Nu ca să îți dau o rețetă standard, ci ca să găsim împreună un mod de a răspunde situației în care vă aflați, unul potrivit copilului tău și valorilor voastre.

Începe cu o conversație de descoperire GRATUITĂ de 15 minute

O conversație de descoperire te ajută să mă cunoști înainte de a cumpăra serviciile mele și să aflăm dacă ajutorul meu e potrivit pentru copilul și familia ta.

Detalii importante

 • Durată: 1 oră

 • Preț: 100 RON

 • Cum: online

  După programare, stabilim împreună data și ora și ne vedem online.

Poate că...

 • îți e greu să setezi limite.

 • vrei să aplici Montessori acasă (dincolo de materiale și activități), dar nu știi exact cum.

 • îți e greu când copilul are emoții mari și nu știi cum să le faci față.

 • vrei să treci de la disciplina tradițională la disciplina pozitivă.

 • vrei să vorbești despre provocarea pe care o întâmpini, pentru a găsi răspunsuri.

 • diminețile sunt grele și nu ai idee cum să le faci mai ușoare.

 • tranzițiile vin cu big-bang și tantrumuri și sunt copleșitoare.

Astea sunt câteva din subiectele pe care le putem discuta împreună și cu care te pot ajuta.

Hai să găsim împreună altă perspectivă, care să te ajute să răspunzi copilului cu încredere.

Sau începe cu o conversație de descoperire gratuită.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

“A fost foarte fain să lucrăm cu tine, am simțit că parcă suntem prieteni de o viață, atât de mișto a decurs discuția! În urma discuțiilor cu tine mi-am dat seama că trebuie să fiu mai înțelegătoare, mi-am dat seama că multe din reacțiile ei erau din cauza schimbării majore din viața ei, creșa. 😅 După întâlnirea cu tine am schimbat rutina de dinainte de somn, avem mai multe momente one on one, am introdus și o rutină de dimineața când pleacă la grădi. Eu consider că am avansat de la utlima discuție și ne înțelegem mai bine. Îți mulțumim pentru ajutor!”

D. și A. părinții unei fetițe de 2 ani

“În campania din această primăvară am fost fericita câștigătoare a licitației pentru o ședință cu Simona de la My Montessori Shelf. Cum am avut recent ședința, unde am discutat despre o mulțime de subiecte care mă preocupau în relația mea, a noastră de fapt cu fetița, nu am putut să nu scriu și să vă zic că Simona este pur și simplu minunată. Dacă simțiți cândva, ca și mine, că uneori poate nu reușiți să comunicați și să relaționați cu prichindelul cum v-ați dori, că poate nu reușiți să vă conectați în momentele dificile sau poate vă doriți să înțelegeți mai bine situațiile vorbind cu cineva obiectiv, cu pregătire în educația copilului, care să vă ofere poate o perspectivă nouă sau idei noi de abordări, Simona este persoana potrivită. Pentru mine aceasta a fost cea mai faină idee de licitație, pentru că nu cred că există ceva mai de ajutor pentru un părinte, decât o persoană cu care să vorbească și să îl îndrume în cum să îmbunătățească relația cu al său copil, când simte că poate nu reușește să fie cea mai bună versiune a lui de părinte. ”

Denis Cecilia Cornea, mama unei fetițe de 2 ani și 4 luni

“În primul rând mi se pare că ești în om foarte fain și că emani o căldură aparte. Prin urmare discuția a fost una foarte confortabilă. Am aflat că de fapt legătură asta mamă - copil nu este doar un mit așa cum credeam, am înțeles că multe din stările copilului pornesc de la mamă. Am început să lucrez mai mult cu mine și să-mi înțeleg stările mai bine. Sunt un pic mai liniștită prin urmare și I. este. A început chiar să facă nani la grădi😂. ”

Adina Pînzaru, mama unei fetițe de aproape 2 ani

“Am câștigat la primul giveaway o întâlnire 1:1 cu Simona și recomand oricărui părinte o așa sesiune. Majoritatea dintre noi deja am participat la multe workshopuri de parenting pe teme generale în care nu apuci să pui întrebările tale sau dacă le pui primești un răspuns generalizat. Discuția cu Simona a fost concentrată pe copil și famile, iar sfaturile primite au fost alese cu grijă să se potrivească copilului și familiei care mereu este unică. Chiar dacă cel mic merge la o grădiniță cu program clasic (nu Montessori) sfaturile primite și tehnicile Montessori își pot face loc în viața de zi cu zi a familiei și este minunat să vezi ce progrese poți face aplicându-le. Mulțumesc, Simona, sigur vom mai vorbi!”

Andreea Georgiana Ipate, mama unui băiețel de 3 ani

Despre mine

Simona Anton

Sunt Simona, pasionată de educația cu intenție, asumare și respect față de copil. Sunt ghid Montessori 3-6 certificat AMI, educator parental în Disciplină pozitivă și folosesc principiile filosofiei Montessori și ale disciplinei pozitive pentru a ghida adulții în a fi cu adevărat un sprijin pentru copil. Ești pregătit să învățăm împreună?