Ai multe pe cap și ești înconjurat de informații din toate părțile, dar asta nu înseamnă că e mai ușor sau că sunt și potrivite pentru copilul tău.

I got you!

Vorbim despre copilul tău, pentru el. Vorbim exact despre momentul ăla care îți face părul creț și despre comportamentul la care nu ai știut cum să reacționezi. Nu ca să îți dau o rețetă standard, ci ca să găsim împreună un mod de a răspunde situației în care vă aflați, unul potrivit copilului tău și valorilor voastre.

Începe cu o conversație de descoperire GRATUITĂ de 15 minute

O conversație de descoperire te ajută să mă cunoști înainte de a cumpăra serviciile mele și să aflăm dacă ajutorul meu e potrivit pentru copilul și familia ta.

Detalii importante

 • Durată: 1 oră

 • Preț: 250 RON

 • Online

  Vei primi linkul pentru întâlnire după ce te programezi.

Poate că...

 • îți e greu să setezi limite și să te ții de ele.

 • vrei să aplici Montessori acasă (dincolo de materiale și activități), dar nu știi exact cum.

 • nu știi cum să faci față unui tantrum.

 • a apărut un frate/o soră și copilul tău e de nerecunoscut.

 • îți e greu să setezi o rutină care să vă ajute.

 • diminețile sunt grele și nu ai idee cum să le faci mai ușoare.

 • a început grădinița sau v-ați mutat sau vrei să te pregătești pentru astfel de schimbări..

Astea sunt câteva din subiectele pe care le putem discuta împreună și cu care te pot ajuta.

Hai să găsim împreună altă perspectivă, care să te ajute să răspunzi copilului cu încredere.

Sau începe cu o conversație de descoperire gratuită.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

“A fost foarte fain să lucrăm cu tine, am simțit că parcă suntem prieteni de o viață, atât de mișto a decurs discuția! În urma discuțiilor cu tine mi-am dat seama că trebuie să fiu mai înțelegătoare, mi-am dat seama că multe din reacțiile ei erau din cauza schimbării majore din viața ei, creșa. 😅 După întâlnirea cu tine am schimbat rutina de dinainte de somn, avem mai multe momente one on one, am introdus și o rutină de dimineața când pleacă la grădi. Eu consider că am avansat de la utlima discuție și ne înțelegem mai bine. Îți mulțumim pentru ajutor!”

D. și A. părinții unei fetițe de 2 ani

“În campania din această primăvară am fost fericita câștigătoare a licitației pentru o ședință cu Simona de la My Montessori Shelf. Cum am avut recent ședința, unde am discutat despre o mulțime de subiecte care mă preocupau în relația mea, a noastră de fapt cu fetița, nu am putut să nu scriu și să vă zic că Simona este pur și simplu minunată. Dacă simțiți cândva, ca și mine, că uneori poate nu reușiți să comunicați și să relaționați cu prichindelul cum v-ați dori, că poate nu reușiți să vă conectați în momentele dificile sau poate vă doriți să înțelegeți mai bine situațiile vorbind cu cineva obiectiv, cu pregătire în educația copilului, care să vă ofere poate o perspectivă nouă sau idei noi de abordări, Simona este persoana potrivită. Pentru mine aceasta a fost cea mai faină idee de licitație, pentru că nu cred că există ceva mai de ajutor pentru un părinte, decât o persoană cu care să vorbească și să îl îndrume în cum să îmbunătățească relația cu al său copil, când simte că poate nu reușește să fie cea mai bună versiune a lui de părinte. ”

Denis Cecilia Cornea, mama unei fetițe de 2 ani și 4 luni

“În primul rând mi se pare că ești în om foarte fain și că emani o căldură aparte. Prin urmare discuția a fost una foarte confortabilă. Am aflat că de fapt legătură asta mamă - copil nu este doar un mit așa cum credeam, am înțeles că multe din stările copilului pornesc de la mamă. Am început să lucrez mai mult cu mine și să-mi înțeleg stările mai bine. Sunt un pic mai liniștită prin urmare și I. este. A început chiar să facă nani la grădi😂. ”

Adina Pînzaru, mama unei fetițe de aproape 2 ani

“Am câștigat la primul giveaway o întâlnire 1:1 cu Simona și recomand oricărui părinte o așa sesiune. Majoritatea dintre noi deja am participat la multe workshopuri de parenting pe teme generale în care nu apuci să pui întrebările tale sau dacă le pui primești un răspuns generalizat. Discuția cu Simona a fost concentrată pe copil și famile, iar sfaturile primite au fost alese cu grijă să se potrivească copilului și familiei care mereu este unică. Chiar dacă cel mic merge la o grădiniță cu program clasic (nu Montessori) sfaturile primite și tehnicile Montessori își pot face loc în viața de zi cu zi a familiei și este minunat să vezi ce progrese poți face aplicându-le. Mulțumesc, Simona, sigur vom mai vorbi!”

Andreea Georgiana Ipate, mama unui băiețel de 3 ani

Despre mine

Simona Mustață

Sunt Simona, consultant pentru părinți și educatori, cu 9 ani de experiență în lucrul cu copiii, ca ghid Montessori certificat AMI și cu părinții, ca sprijin și partener de încredere. Sunt aici să te ajut să înțelegi copilul și să îți hrănești relația cu el. Ești pregătit să învățăm împreună?